Flexibele opvang
 
Het is het mogelijk om flexibele opvang af te nemen, iets wat De Kresj onderscheidt van andere kinderdagverblijven in Wijk bij Duurstede. Hieronder de "spelregels” voor de flexibele opvang. Wij zien flexibele opvang als een goede en mooie service vanuit De Kresj voor ouders die onregelmatig werken. We merken dat de vraag hiernaar steeds groter wordt en vandaar deze "spelregels”: 

Een maand vooraf
We horen graag minimaal een maand vooraf wat de opvangdagen gaan worden waardoor we de opvang kunnen garanderen (met een minimale afname van 1 opvangdag gemiddeld die we middels een contract vastleggen). Aanvragen binnen een maand kunnen natuurlijk ook maar dan is er geen garantie op plek.  

Facturatie
De (gemiddeld) ene dag die wordt afgenomen wordt standaard gefactureerd. De eventuele andere dagen worden achteraf gefactureerd. De aangevraagde dagen kunnen tot een maand van te voren worden aangevraagd en gewijzigd. Daarna worden deze uren ingepland en ook gefactureerd.

Tijden van contract kinderdagverblijf

De tijden zijn op het halve uur, zelf aan te geven door de ouder. Het is de bedoeling dat de kinderen binnen de contracttijden worden gebracht en gehaald. Een contract van 830-1730 wordt gezien dat de kinderen vanaf 830 gebracht worden en voor 1730 gehaald worden.

Contracturen
Het kan zijn dat de afname minder is dan op het contract is aangevraagd door de ouder. Deze tijden/uren kunnen maandelijks worden bijgesteld maar kunnen niet meegenomen worden naar een volgende maand. 

Vakanties/ziekte

Net zoals bij alle andere contracten binnen De Kresj kunnen dagen van ziekte en vakantie niet worden geruild en worden ook niet in mindering gebracht op de factuur.