Kinderdagverblijf De Kresj
 
Kinderdagverblijf De Kresj, een tweede huis voor uw kind en gelegen aan de Karel de Grotestraat in Wijk bij Duurstede, is een particuliere organisatie sinds 1 oktober 1999. De Kresj biedt dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en we zijn dagelijks geopend van 7:30 - 18:30. 
 
Als u besluit om halve of hele dagen aan het werk te gaan, is het belangrijk dat u voor uw kind een vertrouwde en vooral liefdevolle opvang uit kiest. Bij De Kresj begrijpen wij heel goed, dat de stap van het veilige thuisfront naar de kinderopvang in het begin even wennen is. Vandaar dat wij ervoor willen zorgen, dat uw kind zich vanaf de eerste dag bij ons thuis voelt.
 
Eén van de voorwaarden voor goede kinderopvang is de aansluiting op de verzorging die uw kind thuis krijgt. Het is daarom voor ons belangrijk om te weten wat er bij de ouders/verzorgers leeft en wij vinden het contact tussen de ouders en De Kresj dan ook erg belangrijk. Het is voor ons van belang om samen met u een goede relatie op te bouwen, waarbij geborgenheid voor het kind en vertrouwen van u als ouder voorop staan.
 
Als u ervoor kiest om uw kind bij ons te brengen, kunnen u en uw kind rekenen op ons team van professionele en gediplomeerde leidsters. Zij zullen er alles aan doen om u en uw kind zich zo snel mogelijk thuis te laten voelen. Wij werken aan de hand van ons pedagogisch plan welke we jaarlijks bijstellen.

Kinderopvang De Kresj bestaat uit een locatie kinderdagverblijf aan de Karel de Grotestraat. Op de bovenverdieping van het kinderdagverblijf is een kleine locatie buitenschoolse opvang voor kinderen tussen de vier en acht jaar.
 
We hebben ook een buitenschoolse opvang aan de Zandweg, locatie Voorwijk, waar we kinderen opvangen in de leeftijd tussen de vier en de dertien jaar, verdeeld in drie stamgroepen.