Buitenschoolse opvang Kresj & Ko

In 2005 is kinderdagverblijf De Kresj uitgebreid met een buitenschoolse opvang: Kresj & Ko is geboren! Deze buitenschoolse opvang aan de Karel de Grotestraat, op de bovenverdieping van kinderdagverblijf De Kresj, biedt ruimte aan maximaal 25 kinderen in de leeftijd van 4 tot maximaal 8 jaar.
 
Wij vinden dat de kinderen, na een lange dag school, moeten kunnen genieten en ontspannen. Het aanbod bij Kresj & Ko is divers! We knutselen veel met de kinderen maar we maken ook geregeld uitstapjes of houden workshops. Met droog weer, gaan we lekker naar buiten. Aangezien Kresj & Ko alleen gebruik kan maken van een dakterras, zijn we vaak bij speeltuinen in de buurt te vinden. Ook gaan we, zeker als het weer wat minder wordt, sporten/bewegen in het speellokaal van basisschool De Wegwijzer. 
 
Buitenschoolse opvang Viela Kresj

Buitenschoolse opvang Viela Kresj is in 2008 gekomen voor de opvang van kinderen van 4 tot 12 jaar. Deze unieke locatie aan de Zandweg biedt ruimte aan maximaal 60 kinderen, verdeeld in drie stamgroepen van 20 kinderen. De groepen zijn op leeftijd ingedeeld en de oudsten van de groep mogen op de bovenverdieping spelen, chillen, gamen of knutselen. Ook hier worden geregeld workshops of uitstapjes aangeboden.  De ruime buitenplaats zorgt ervoor dat de kinderen zich lekker kunnen uitleven op droge dagen, maar zelfs in de regen is het leuk buiten!
 
Pakketten die we op beide locaties aanbieden:
 
* Totaalpakket voor de school- én vakantiedagen
* Alleen opvang op schooldagen
* Alleen opvang op vakantiedagen
* Voorschoolse opvang vanaf 7:00 (locatie Kresj & Ko)
* Incidentele opvang
* Workshops en sport aanbod
* Brengen en halen naar en van sportclubjes! 
* En nog veel meer. Informeer naar de mogelijkheden!